Èxit de participació en la V Fira de la Tapa i el Comerç de Picassent

06/06/2019

2019 06 06 V fira tapa comerc Picassent 1

La V Fira de la Tapa i el Comerç de Picassent ha conclòs registrant un gran èxit de participació. Una fira que tenia com a objectiu conéixer de primera mà la variada oferta gastronòmica i comercial del municipi.

Este cap de setmana passat la plaça del Mercat i el carrer Gómez Ferrer han sigut els llocs de cita obligada per a poder gaudir de les propostes programades. Hi ha hagut, a més, al recinte firal, una zona de tallers i activitats per a tots els públics

Esta fira ha tornat a estar organitzada per la regidoria de Comerç i Mercat, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants i Serveis de Picassent. Hi han participat un total de 31 establiments, entre restaurants, bars, i comerços, els quals han mostrat els seus productes a totes les persones que s’han acostat.

Anteriorment, divendres passat, va tindre la inauguració i l'alcaldessa del municipi en funcions, Conxa Garcia, la regidora de l'àrea de comerç en funcions, Mónica Olguin, i la presidenta de l'Associació de Comerciants i Serveis de Picassent, Vanesa Fortuny, varen saludar un a un els establiments participants per desitjar-los una bona Fira.

Finalment comentar que l'stand que ha guanyat el premi al millor decorat ha sigut la Papereria Nord.

Go up