Skip to content

Èxit de participació en la V Fira de la Tapa i el Comerç de Picassent

06/06/2019
Comarca: Horta Sud

La V Fira de la Tapa i el Comerç de Picassent ha conclòs registrant un gran èxit de participació. Una fira que tenia com a objectiu conéixer de primera mà la variada oferta gastronòmica i comercial del municipi.

Este cap de setmana passat la plaça del Mercat i el carrer Gómez Ferrer han sigut els llocs de cita obligada per a poder gaudir de les propostes programades. Hi ha hagut, a més, al recinte firal, una zona de tallers i activitats per a tots els públics

Esta fira ha tornat a estar organitzada per la regidoria de Comerç i Mercat, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent. Hi han participat un total de 31 establiments, entre restaurants, bars, i comerços, els quals han mostrat els seus productes a totes les persones que s’han acostat.

Anteriorment, divendres passat, va tindre la inauguració i l’alcaldessa del municipi en funcions, Conxa Garcia, la regidora de l’àrea de comerç en funcions, Mónica Olguin, i la presidenta de l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent, Vanesa Fortuny, varen saludar un a un els establiments participants per desitjar-los una bona Fira.

Finalment comentar que l’stand que ha guanyat el premi al millor decorat ha sigut la Papereria Nord.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.