Skip to content

Es renoven els jocs infantils de la Plaça Ramón i Cajal de Picassent

23/01/2019
Comarca: Horta Sud

La Regidoria d’Urbanisme ha acabat els treballs de renovació de l’àrea lúdica de la plaça Ramón y Cajal situada en la zona sud del municipi. La inversió ha sigut de 15.466,91 € més 3.248,05 € corresponents al 21% d’IVA.

Esta actuació respon a les peticions dels xiquets i xiquetes que conformen el Consell de la Infància durant la celebració dels últims plens.

Prèviament es va actuar al Poliesportiu municipal i a la urbanització Sierramar.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.