Skip to content

El PP de Mislata proposa un visor de Transparència Economicofinancera i que es publiquen les actes de Contractació

20/11/2018
Jaime López Bronchud
Comarca: Horta Oest

El portaveu del Partit Popular de Mislata, Jaime López Bronchud, ha fet esta proposta perquè sense costos “els mislaters tinguem un accés senzill i entendible al pressupost municipal i a la seua execució de forma accessible”. En este sentit Bronchud ha anunciat que “el PP traslladarà al Ple una bateria de propostes per a millorar la transparència en el municipi”. A més, ha afirmat que “ser transparents en política ha passat de ser un dret a un deure”.

Bronchud ha indicat que “encara queden moltes coses per fer” i ha lamentat que “no sempre és or tot el que relluix”. El portaveu ha demanat que es publiquen les actes de les Meses de contractació, així com els contractes menors trimestralment. També proposaran que es facen públics les despeses de Bielsa en publicitat usant diners municipals. D’igual manera demanen que s’informe de l’ús dels cotxes oficials de l’alcalde i les despeses de viatges dels regidors. “Els mislaters tenim dret a saber com es gasta els nostres impostos qui ens governa”, ha conclòs.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.