Skip to content

El PP de Mislata presenta una moció pel 25N

21/11/2019
Ana Vera

El 25 de novembre està considerat el dia internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. I en este context, la regidora del Partit Popular (PP) de Mislata, Ana Vera, ha presentat en el registre d’este municipi el text acordat per tots els grups en la Diputació de València a fi que puga incloure’s en el pròxim Ple municipal com a Declaració Institucional.

En esta moció es vol reafirmar el compromís de l’Ajuntament de Mislata amb la lluita contra la violència contra la dona i les desigualtats que la legitima i perpetua.

A més, el text convida a continuar implementant mesures integrals de prevenció, detecció, sensibilització i intervenció al mateix temps que sol·licita continuar reforçant el treball iniciat per les corporacions locals en la lluita per aconseguir erradicar la violència que patixen les dones a la Província de València a través de la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere.

Vera va indicar que “Hem d’anar tots junts per a acabar amb una xacra repugnant”, i va afegir que “el nostre granet d’arena ha de ser conjuminar esforços per a visibilitzar, repudiar i condemnar la violència, ateses les víctimes i promovent que denuncien”. Això sí, Vera va reconéixer que “lamentablement queda molt per fer, per educar i per conscienciar” i ha assenyalat que “hem d’anar tots junts per a acabar amb una xacra repugnant”.

Amb la intenció d’arribar a un consens, el text presentat reproduix l’acordat per tots els grups en la Diputació alguna cosa que obeix, segons Vera, “a la nostra voluntat sempre, i de manera més especial en aquelles qüestions que requerixen d’una sensibilitat major, a aconseguir els majors acords perquè la societat sàpia i veja que treballem junts per una ciutat millor“.

Print Friendly, PDF & Email