|

Torna a estar obert l’skatepark del Gulliver

zona skate - parc Gulliver

L’Ajuntament de València ha obert de nou l’skatepark situat a la zona del Parc Gulliver, després de les obres de reparació d’estes instal·lacions.

Així ho va anunciar el regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, qui recordà que el consistori ha complit amb “el compromís de restauració immediata” que va adquirir amb representants d’Skate Rats València i amb usuaris fa unes setmanes. 

Esta zona té una pista d’uns 500 m2, i una altra d’uns 50 m2 per a la iniciació d’este esport urbà. Les obres han sigut realitzades per l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins Singulars (OAM). Entre els treballs duts a terme podem citar el picat i sanejat de les clivelles en el vas. A més, s’han retirat restes de mterial solt. 

També s’ha pintat amb emprimació de pintura especial per a garantir la unió del material nou amb l’antic. Les clivelles s’han emplenat amb morter especial de reparació i s’ha pintat el vas per a donar-li uniformitat.

Campillo va explicar que “Posteriorment, també està previst desenvolupar una acció de mural singular en el marc del projecte Abstracte, un riu d’art”,

Un procés participació amb els skaters

És més, el regidor informà que es va comprometre amb representants d’Skate Rats València i altres usuaris, a “impulsar un procés participatiu per a la reforma completa de les instal·lacions, de manera que les persones que fan servir este espai puguen dissenyar-lo segons les seues necessitats”.

Campillo indicà que “Amb estes accions dignifiquem l’espai fins que es faça l’actuació definitiva”. I, en este sentit, explicà les línies mestres del projecte de remodelació i modernització integral de l’skatepark i pista de patinatge, que comprenen entre 1500 i 2000 metres quadrats, en funció de l’àmbit final de la intervenció.

Finalment, anuncià que la idea és que en este projecte puguen participar els col·lectius d’skaters, “perquè són ells els que saben quines necessitats reals tenen. La idea és desenrotllar este procés quan més prompte millor, de manera que quan tinguem dotació pressupostària executarem la remodelació integral projectada en este parc. És el compromís que tenim amb el col·lectiu d’usuaris i també perquè ens permet millorar les instal·lacions del Jardí del Túria”.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts