Mòduls Ferroviaris. Trens a escala H0

14/10/2020

Exposición módulos de trenes escala H0

El Corte Inglés de Colón acull l'exposició de maquetes de tren "Mòduls Ferroviaris. Trens a escala H0", de la mà de la Associació Valenciana d'Amics del Ferrocarril (AVAF).

L'associació, que treballa per la difusió de la història del ferrocarril des de 1957, ens porta una nova mostra de les seues maquetes que farà les delícies dels amants del tren.

El espai expositiu és de 150m² on es mostra les maquetes a escala H0 construïdes pels aficionats al ferrocarril. A més, s'aprecien les condicions de compatibilitat elèctrica, mecànica i decorativa.

Esta exposició es podrà visitar fins al final del mes d'octubre en la segona planta d'este centre d'El Corte Inglés.

Índex / Índice
  1. Maquetes de trens escala H0 i homenatge a l'Estació del Nord
    1. Horari:
    2. Homenatge a l'Estació del Nord

Maquetes de trens escala H0 i homenatge a l'Estació del Nord

En total hi ha una vintena d'escenes combinades entre si en la qual podem vore llocs del nostre entorn.

Així, podem vore l'estació de Benigànim, dels anys 70; la línia que travessa la comarca de la Costera; també el Barranc de la Gallinera de la Marina Alta; i també el ferrocarril Central d'Aragó.

També veiem una maqueta de l'edifici de la Estació del Nord. Així com el pont ferroviari de la línia Córdoba – Almorchón. I maquetes de lliure disseny.

Horari:

Esta exposició de mòduls de trens escala H0 té l'assistència informativa d'experts de la pròpia AVAF.

Aquelles persones interessades poden contemplar esta mostra d'11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores fins al 31 d'octubre.

Els trens es poden vore en moviment per les diverses vies i rebre explicacions per part dels membres de l'AVAF.

Homenatge a l'Estació del Nord

No hi ha dubte que la joia de la corona és l'Estació de Nord de València. Per això en esta exposició de mòduls de trens a escala H0 se li ret homenatge a este edifici de Demetrio Ribes inaugurat en 1917.

A més, es complix el 135 aniversari del Tramvia de Circumval·lació (la Línia 5). Així, esta exposició repassa la història del tramvia valencià que en el seu moment recorria el carrer Colón.

En 1885 es va inaugurar el Tramvia de Circumval·lació convertit en elèctric més tard i convertit en troleibús en 1970.

Go up