‘Duel de veus’ i 'L'Alqueria Blanca' en la nova programació d’À Punt

30/04/2022

presentació programació À Punt - presentación programación À Punt

Dijous passat À Punt presentà la seua nova programació on els plats forts son la tornada de ‘Duels de veus’ i el seu públic en plató; ‘L’Alqueria Blanca’ i ‘Tresors amb història’.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, va ser l’encarregat de presentar les novetats de la nova programació per al tercer imestre de l’any.

Com hem dit, els tres programes que hem citat són les principals novetats. En este sentit, Costa va dir que  “aquesta nova graella respon al nostre compromís d’inversió en el sector audiovisual valencià. Proposem un entreteniment de qualitat i de proximitat produït per productores valencianes”.

Índex / Índice
  1. ‘Duel de veus’ fa que torne el públic a À Punt
    1. ‘L’Alqueria Blanca’ passa a ser diari
    2. El concurs ‘El premi’ arriba a les vesprades d’A Punt
    3. Produccions de prestigi
    4. Cinema valencià en À Punt

‘Duel de veus’ fa que torne el públic a À Punt

La nova edició de ‘Duel de veus’ incorpora públic al seu plató, la qual cosa fa que la televisió valenciana torne a tindre la presència de valencians i valencianes al seu plató.

Este programa concurs musical torna a estar presentat per Àlex Blanquer i tindrà com a membres del jurat novament a les cantants Samantha i Sole Giménez. A més, i en substitució d’Eugeni Alemany s’incorpora Pere Aznar.

Entre els convidats que tindrà este programa trobem al grup Varry Brava i Antonio Carmona, de Ketama, els quals estigueren este passat divendres en el primer programa.

‘L’Alqueria Blanca’ passa a ser diari

La sèrie ‘L’Alqueria Blanca’ passa a tindre una emissió diària, de 15:30 a 16:30 hores. D’esta manera, les aventures d’esta coneguda producció de la televisió valenciana entrarà en emissió després de les notícies de l’informatiu 'NTC midgia'. 

Costa afirmà que “L’Alqueria Blanca és la sèrie més estimada de la nostra audiència i corresponem la fidelitat del públic amb nous capítols d’entrega diària. És una demostració de la nostra confiança en la qualitat de la ficció valenciana”.

Claudia Pinto, directora d’esta producció, indicà que “tornen amb molta energia i il·lusió per a afrontar un dels reptes més difícils que han viscut en la sèrie. Ara ens toca passar d'oferir un capítol a la setmana a un capítol al dia. Això multiplica per cinc el treball d'un equip que, hui dia, abasta a més de 160 professionals del sector”. A més, va afegir que volen “continuar creixent i oferir cada dia més i millor Alqueria”. 

També s’anuncià que des del 8 de maig, quan acabe l’episodi setmanal, s’emetran de 22:45 a 01:30 hores els cinc capítols setmanals.

El concurs ‘El premi’ arriba a les vesprades d’A Punt

À punt ha refet la seua graella i això comporta diversos canvis d’horaris. Així, ‘Atrapa’m si pots’ passa a emetre’s de 13:00 a 14:00 hores, després de ‘A la Ventura’ i abans de l’informatiu 'NTC migdia'. 

Per la seua banda, el concurs ‘El premi’ s’emetrà de 19:15 a 20:00 hores i 'Terra Viva' de 20:00 a 21:00 hores.

‘Bona vesprada’ ocuparà la graella de 16:15 a 19:00 hores amb Màxim Huerta, Maria Fuster, Joan Espinosa i Ferran Cano.

Produccions de prestigi

En la presentació de la nova programació d’À Punt també s’anunciaren diverses produccions considerades de prestigi. Així trobem en el prime time dominical la sèries ‘El restaurant’, una producció de Suècia, la qual ha sigut èxit d’audiència. Esta sèrie va ser guanyadora de dos Premis Kristallen (els guardons de la televisió sueca), entre ells el de millor sèrie dramàtica. Esta producció ha sigut comparada amb ‘Downton Abbey’.

Cinema valencià en À Punt

El dijous hi haurà sessió de cinema valencià, i abans l’emissió de ’TàP Zàping'.

Entre les produccions anunciades ‘Lucas’ i ‘Amar’ (ja emeses dijous passat); ‘L’ofrena’, ‘Coses a fer abans de morir’, ‘Assemblea’ i ‘Cordes’, entre d’altres.

Go up