València renova la gespa artificial de 15 pistes esportives

gespa artificial - césped artificial

L’Ajuntament de València ha renovat la gespa artificial de 15 pistes de pàdel i futbol-8 en cinc poliesportius municipals de la ciutat. La superfície total renovada és de 17.700 m2, entre les 10 pistes de pàdel i els 4 camps de futbol-8 i un camp de futbol. Els poliesportius afectats són els de Natzaret, Verge del Carme-Beteró, Benimaclet, Quatre Carreres i Doctor Lluch.

El consistori informa que ha invertit 400.000 euros en dos lots. El lot A, de 248.000 euros correspon a Natzaret. I el lot B ha sigut per a la resta d’instal·lacions (151.000 euros).

La regidora d’Esports i presidenta de la FDM, Pilar Bernabé, indicà que “estes actuacions de millora de les instal·lacions esportives suposen una prioritat per consolidar la pràctica esportiva als nostres barris”.

Bernabé va afegir que “Donem resposta a les demandes dels clubs dels nostres barris, que sempre han mostrat un especial interés per la millora d’estes instal·lacions. Estem posicionant València com a capital de l’esport a nivell nacional i internacional, però atenent sempre de manera prioritària les necessitats en matèries i infraestructures esportives dels nostres barris”.

Les 15 pistes de València que tenen renovada la seua gespa

De manera concreta, respecte al lot B està en funcionament des del passat 14 de juliol. Així trobem que a Benimaclet hi ha dos pistes de pàdel; quatre pistes de pàdel a Quatre Carreres; dos pistes de pàdel a Doctor Lluch; i dos camps de futbol-8 i dos pistes de pàdel a la Verge del Carme-Beteró.

Pel que fa al lot A encara està en execució i continuarà al setembre. La previsió és que comencen a estar disponibles a finals d’agost. En este cas tindrem a Natzaret el camp de futbol-11 i dos de futbol-8.

La decisió del material artificial

La gespa artificial que ha renovat la ciutat de València és adequada per a les superfícies esportives. Els costos de manteniment són molt inferiors i, per tant, s’incrementen les hores d’ús dels camps i pistes municipals.

Esta gespa artificial té una vida útil d’entre 10 i 12 anys, la qual cosa motiva una planificació de renovació.

Pilar Bernabé
Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts