Startup Valencia amplia la seua junta directiva

11/01/2021

Startup Valencia

La junta directiva Startup Valencia, l'associació que representa les startups valencianes, s'amplia amb la incorporació de quatre nous membres.

Índex / Índice
  1. Nous membres junta directiva Startup Valencia
  2. Directius que continuen
  3. Startup Valencia

Nous membres junta directiva Startup Valencia

A la directiva d'esta associació, presidida per José Luis Hortelano, s'unixen: Ángel Alberich-Bayarri (CEO i fundador de QUIBIM); Paloma Mas (Ventures de Plug and Play Tech Center); Juan Cartagena (CEO i co-fundador d'Hearts Radiant); i Juan Martínez Climent (CEO i co-fundador d'Ona Phytogenics).

Directius que continuen

Continuen formant part de la directiva de Startup Valencia el seu president, Juan Luis Hortelano (COO i co-fundador de Blinkfire Analytics); Javier Megias (Startup Program Director de Fundació Innovació Bankinter); Jaime Esteban (Soci de SpeedOut Advisory); Judith Saladrigas (Sòcia Àrea d'Innovació i Emprenedoria de DWF-RCD);  Antonio Huerta (CEO i co-fundador de Wossom.com); Iker Marcaide (Fundador de Zubi Labs); Fernando Marzal (VP of Business de Jeff); Diego Moya (Head of Fitness Vertical de Jeff); i Eduardo Nebot (Soci de DWF RCD).

Nacho Mas, CEO de Startup Valencia, va indicar que “Les noves incorporacions ens permeten tindre una visió més àmplia de la situació de diversos aspectes i sectors relacionats amb l'emprenedoria tecnològica que ens serà molt útil a l'equip de Startup Valencia per a la conceptualització i execució de les activitats de l'associació”.

Startup Valencia

L'associació Startup Valencia es va fundar en 2017 i en estos moments està formada per 150 associats. Entre els seus objectius es troba afavorir la retenció i atracció de talent i inversió a la Comunitat Valenciana.

I això per a millorar el posicionament nacional i internacional de l'ecosistema tecnològic, ajudant a créixer i escalar a les startups valencianes a nivell global.

Go up