Skip to content

S’incrementa la desinfecció de contenidors i papereres

07/04/2020
desinfecció contenidor / desinfección papelera
Comarca: València

En estos dies de confinament, a causa del COVID-19, l’Ajuntament de València està executant dos cicles complets de neteja interior i exterior dels contenidors i papereres de la ciutat, i incrementa així la seua desinfecció i llavat. Així mateix, els carrers s’han baldejat usant una solució d’aigua i lleixiu.

València disposa actualment de 16.194 unitats de contenidors. Els servicis municipals de neteja han fet fins final de març 61.005 desinfeccions de contenidors. I açò s’ha fet i ho fa un centenar d’operaris amb equip motxilla desplegat per la ciutat i Pobles de València.

Igualment, s’ha netejat amb aigua i lleixiu l’equivalent a 48.799 papereres i 1.055 contenidors de roba. D’esta manera, s’incrementa, per part de l’Ajuntament, esta desinfecció i llavat de contenidors i papereres.

Com hem dit, s’estan realitzant cicles complets de desinfecció, per dins i per fora, amb camions. Fins el dia 1 d’abril s’havien realitzat 12.936 llavats de contenidors, 2.543 de papereres i 160 de vidre.

D’altra banda, el vicealcalde, Sergi Campillo, recordà que ara es fan més baldejos de carrers amb aigua i lleixiu a la zona 1 que correspon al centre, sud del Jardí del Túria i Pobles de València; la zona 2 que és al nord del Jardí del Túria; i la zona 3 que correspon a Quatre Carreres i la façana marítima urbana.

El regidor d’Ecologia Urbana també ha assenyalat que «des de l’equip de govern de l’Ajuntament treballem a diari per garantir els servicis essencials als valencians i valencianes durant l’estat d’alarma».

Print Friendly, PDF & Email