Skip to content

Sant Marcel·lí tindrà una IDE més accessible i coberta

28/09/2020
IDE Sant Marcel·lí

L’Ajuntament de València renovarà la Instal·lació Esportiva Municipal (IDE) del barri de Sant Marcel·lí per a que siga més accessible i coberta, i l’acabarà per al primer trimestre de 2021. Així ho anuncià la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, este passat dissabte.

La regidora indicà que esta reforma “sorgeix a partir d’una actuació seleccionada en la consulta ciutadana sobre inversions en barris dins dels Pressupostos Participatius Decidim VLC 2018-2019”.

A més, Bernabé va afegir que “servirà per a cobrir la segona pista de bàsquet de la instal·lació”.

En estos moments hi ha una coberta i esta intervenció permetrà a més millorar l’accessibilitat a esta.

Entre les accions que es duran a terme trobem l’aplanament i asfaltat de l’accés de manera que es facilite l’accés de qualsevol persona que ho desitge.

Fer la IDE de Sant Marcel·lí accessible com a objectiu

La regidora va indicar també que estes obres de remodelació de la IDE de Sant Marcel·lí per a que siga més accessible i coberta “compleixen amb el propòsit tant de l’Ajuntament com de la Fundació Esportiva Municipal per fer l’esport i les instal·lacions de la ciutat accessibles a tots els públics i mantindre-les equipades i en bon estat”.

Un lloc d’entrenament

Esta IDE es lloc d’entrenament i joc del Club Bàsquet Petraher. Este equip té més de 400 xiquetes i xiquets en diferents seccions i categories. A més, hi ha un equip en cadira de rodes, *TEA (trastorn de l’espectre de l’autisme) i de diversitat funcional.

71 instal·lacions Esportives Elementals

La ciutat de València té 71 instal·lacions Esportives Elementals, les quals són instal·lacions esportives d’accés i ús lliure, situades generalment en barris, parcs i jardins de la ciutat.

Remodelació de les IDES per tota la ciutat

A banda d’esta IDE de Sant Marcel·lí on, com hem indicat, es vol fer més accessible i que estiga coberta, s’ha aprovat la contractació de la remodelació de les 71 IDES de la ciutat.

Finalment, Benabé informà que esta intervenció compta amb un pressupost de més de 2 milions d’euros i “permetrà ampliar l’oferta esportiva en els barris”. La previsió és que estes obres acaben es completen abans que acabe 2020.

Pilar Bernabé / Sant Marcelí IDE accesible
Pilar Bernabé (arxiu)
Print Friendly, PDF & Email