Miah Management busca nous models curvy 2023 a la Comunitat Valenciana

22/02/2023

modelos curvy models curvy

Miah Management ha iniciat els seus càstings annuals per a la trobar noves cares que vulguen fer carrera com a models curvy en la indústria de la moda. L'agència de models, que va fundar la passarel·la Curvy Fashion Model en 2016, ha previst organitzar un total de 8 càstings en diferents localitats espanyoles, buscant oferir oportunitats a models amb corbes.

Índex / Índice
  1. Dates i llocs dels castings Curvy Fashion Model
    1. Requisits per a participar en els càstings
  2. Oportunitats per als i les models curvy

Dates i llocs dels castings Curvy Fashion Model

El primer càsting Curvy Fashion Model 2023 per a contractar nous models curvy es durà a terme a Barcelona el pròxim 3 de març en l'Hotel H10 Casanova, situat en Gran Via de les Corts Catalanes. A continuació, els càstings es realitzaran a Benidorm el 13 d'abril en l'Hotel H10 Puerto Poniente, a Madrid el 28 d'abril en l'Hotel H10 Puerta de Alcalá i a Tenerife l'11 de maig en l'Hotel H10 Tenerife Playa. Les convocatòries dels càstings restants s'anunciaran en els pròxims dies a través del compte oficial d'Instagram @curvyfashionmodel.

Requisits per a participar en els càstings

Les persones interessades en participar en els càstings de models curvy hauran d'accedir i completar el formulari en línia disponible en lloc web oficial de Curvy Fashion Model, sempre i quan complisquen els requisits d'alçada i talla establerts per l'agència. Els xics hauran de mesurar 1,80 m d'alçada i usar, com a mínim, una talla 44 de pantaló, mentre que les xiques hauran de mesurar 1,70 m d'alçada i usar una talla 40.

Els candidats preseleccionats seran convocats al càsting de la localitat més pròxima a la seua residència, on tindran l'oportunitat de mostrar les seues habilitats i potencial davant un equip de professionals de la moda.

Oportunitats per als i les models curvy

Els models finalistes de les edicions anteriors han tingut l'oportunitat de desfilar per a reconegudes marques com Kiabi, Pronovias, Mango, Rosa Faia, entre altres, i han treballat en campanyes publicitàries d'importants empreses com Zalando, Oysho, Adidas i Calvin Klein.

És important destacar que la indústria de la moda ha evolucionat cap a un escenari de campanyes i desfilades on conviu la diversitat de siluetes, per la qual cosa la passarel·la Curvy Fashion Model s'ha convertit en una gran oportunitat per a models amb corbes, que busquen fer carrera professional en aquest sector.

En definitiva, Curvy Fashion Model oferex una oportunitat única per a aquells que desitgen iniciar o consolidar la seua carrera en la indústria de la moda, valorant la diversitat de cossos i atorgant visibilitat a models amb corbes.

Si t'interessa esta àrea, esta és una oportunitat de participar en els càstings i formar part d'esta iniciativa que aposta per la inclusió i la representació de la diversitat en el món de la moda.

Go up