Skip to content

Metrovalencia fa accessibles les portes de metros i de tramvies

08/01/2020
Metrovalencia accesible
Comarca: València

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha completat la senyalització de les portes de les unitats de metro i tramvia que circulen en la seua xarxa de Metrovalencia perquè siguen més accessibles. Es vol facilitar la identificació de les mateixes a persones de mobilitat reduïda o discapacitat visual.

Esta actuació, indica FGV, s’ha fet tant en l’exterior com a l’interior de les primeres portes de les 106 unitats que circulen a València. Per a això s’ha consultat i rebut les aportacions d’entitats i associacions que representen a aquests col·lectius.

Actuació sobre 62 metros i 19 tramvies

Esta senyalització de les portes de Metrovalencia de cara a fer-les més accessibles afecta 62 unitats de metro i 19 tramvies de la sèrie 4200. A més, els 25 tramvies de la sèrie 3800 ja compten amb este indicatiu, després del seu procés de renovació.

Per a estos nous indicatius s’han usat vinils que tenen característiques específiques per a garantir la seua finalitat, durabilitat i seguretat. Esta iniciativa està recollida en el Pla d’Accessibilitat Universal d’FGV per a adaptar-se els requisits que exigixen les normatives actuals.

Accessibilitat total

Per tant, l’objectiu d’estos indicatius a les portes de les unitats de Metrovalencia és aconseguir l’accessibilitat en el transport públic durant tot el viatge, des d’abans d’entrar en l’estació fins que s’abandonar esta.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.