Skip to content

Merlin Properties invertix més de 25 milions en la reforma del centre comercial Saler

26/09/2019
CC El Saler
Comarca: València

Estge dijous Merlin Properties ha presentat el projecte de reforma integral, modernització i ampliació del centre comercial Saler. L’objectiu d’esta important actuació és que este centre comercial es puga convertgir en lloc de referència a la ciutat per a compres i diversió en família. D’esta manera estimen atraure a més de 10 milions de visitants a l’any.

Segons les previsions exposades estge matí per la gerent del centre, Isabel Picazo, estge projecte estarà acabat en el segon semestre de 2020. La idea és crear una nova experiència en la visita, ajudada gràcies a façanes icòniques, nova entrada per als vianants cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències. També es preveu que hi haja noves terrasses, així com espais de restauració, zones de descans, ludoteca i un gran tobogan situat en la plaça central.

A més d’estes actuacions, es pretén una ampliació de més de 2.000 m2 d’oferta comercial. D’esta manera, s’incorporaran noves marques, segons  les necessitats dels clients actuals.

25 milions per a una gran reformal del Centre Comercial Saler

24 anys després de la construcció d’este centre comercial s’ha considerat el moment adequat per a canviar-lo. Com déiem, la inversió s’estima superior als 25 milions d’euros, i s’espera una generació de 200 ocupacions directes i 300 indirectes.

La ubicació preferent d’este centre comercial, al costat de la CAC, fa que estiga en una disposició perfecta per a ser un centre comercial atractiu tant per a turistes com per a la ciutadania valenciana.

D’esta manera es vol que siga un centre de socialització que reba més de 10 milions de visitants a l’any. La zona, de gran projecció social, cultural i lúdica, convida a això.

El Centre Comercial Saler té previst celebrar un gran esdeveniment de llançament d’esta gran reforma en la plaça central este mateix dijous. Durant dos setmanes la clientela podrà sentir-se part de la reforma. Per a això podrà participar en un joc interactiu de demolició amb una grua real i una bola gegant, acompanyat de bona música, un photocall i molts premis.

Print Friendly, PDF & Email