Skip to content

Lambda renova el seu òrgan de gestió

19/11/2019
Òrgan gestió Lambda
Comarca: València

Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, aprovà el nou òrgan de gestió de l’entitat. L’Assemblea tingué lloc el passat 7 de novembre.

Després de la dimissió d’Àlec Casanova com a coordinador general el mes de juliol les persones sòcies de Lambda van votar per unanimitat al nou equip directiu de l’entitat. Després d’esta votació Maria Jarga Juan assumirà el càrrec de coordinació general. I es va agrair el treball i dedicació de Casanova en esta entitat.

Després de 33 anys d’existència i defensa dels drets de les persones LGTB+ a València, Lambda serà encapçalada per una persona bisexual.

Maria Jarga va agrair el seu nomenament i va comentar que “s’inicia una etapa de reestructuració i evolució en el col·lectiu amb noves i renovades línies de treball. Lambda afronta una oportunitat de canvi i reestructuració, d’evolució i d’adaptació a les necessitats i realitat social actual del col·lectiu LGTB+”.

Nou òrgan de gestió de Lambda

  • Coordinació general – Maria Jarga Juan
  • Secretaria d’organització – Cristian Ramón Juan
  • Secretaria – Mari Carmen Marina Ramírez
  • Tresoreria – Menchu Ramírez Gómez
  • Vocalia de voluntariat – Ana López Ortiz
  • Vocalies Lambda – Fran Fernández Hernández, Alan Marín Ramírez i Julià Karles Lahiguera
Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.