Skip to content

La plataforma de selecció de personal Talentoo obri seu a València

27/09/2019
Talentoo - Lanzadera 2019
Comarca: València

La plataforma de selecció de personal B2B Talentoo obri nova seu a València. Esta empresa és una de les seleccionades per la Lanzadera 2019, l’acceleradora d’empreses fundada per Juan Roig, president de Mercadona.

Esta empresa oferix el seu model de negoci a les empreses que volen ampliar la seua plantilla i buscar el millor candidat o candidata. Talentoo oferix la possibilitat de publicar les seues ofertes de manera gratuïta. Les empreses trien el preu a pagar en el cas que el procés de selecció tinga èxit. És a dir, l’empresa pagarà quan el candidat o candidata s’incorpore finalment a la seua empresa.

Segons els responsables de Talentoo, el seu model “democratitza el mercat de la selecció de personal, oferint als professionals del reclutament la possibilitat d’augmentar la seua facturació amb nous clients, sense pagar mai res”.

Esta startup té més de 1.100 usuaris registrats i ara amplia tant el seu equip com la seua central d’operacions. D’esta manera els servicis de selecció de personal de Talentoo estaran a la disposició de les empreses valencianes de manera digital i a un preu econòmic.

Print Friendly, PDF & Email