FGV millorarà el paviment de 28 encreuaments del tramvia

Tranvía

Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) ha licitat els treballs de pavimentació de 28 encreuaments del tramvia. I és que com és sabut el tramvia de València discorre fonamentalment pels carrers de la pròpia ciutat, al llarg de 20 quilòmetres i 43 parades. El seu recorregut inclou els municipis de València (32), Burjassot (6) i Paterna (5).

Este pas per les zones urbanes provoca que en alguns encreuaments existisca un alt grau de deterioració. Estos  desperfectes són provocats pel pas per eixes zones tant de vehicles com del propi tramvia.

Davant esta situació de degradació Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) repararà i garantirà el pas de vehicles en les millors condicions.

Encreuaments i línies del tramvia afectats

De manera concreta, els treballs de pavimentació tindran lloc en els encreuaments de la Línia 4 (Dr. Lluch-Mes del Rosari), 6 (Tossal del Rei-Marítim Serradora) i 8 (Marina Reial-Marítim Serradora).

Per a dur a terme estes actuacions hi ha un pressupost de licitació de 771.868,41 euros, IVA inclòs.

Planificació dels treballs de pavimentació dels encreuaments del tramvia

La pavimentació d’estos encreuaments es farà en dos fases. D’esta manera, s’actuarà sobre 12 encreuaments en la primera fase, entre les parades de Florista i Vicent Zaragozá. En una segona fase s’actuarà en els 16 restants, entre les parades de Tarongers i la Marina en Línia 4; entre Alfauir i Tossal del Rei en Línia 6; i entre Francesc Cubells i Marítim Serradora en Línia 8.

Treballs a fer

Estes obres consistixen en la demolició del paviment actual, compost per materials diversos com la llamborda, formigó o paviment asfàltic.

A més, es renovaran les proteccions del carril, el seu ancoratge a la base de formigó i la reposició dels elements elàstics de protecció enfront de les vibracions del tramvia. D’esta manera es pretén millorar les condicions de confort del pas dels tramvies en les zones afectades.

Print Friendly, PDF & Email