|

Estos són els 11 dies d’obertura de comerços en diumenges i festius de 2022

obertura festius comerços - apertura festivos comercios

Quan ens acostem al final de 2021 ja coneixem els diumenges i els dies festius en els quals podran obrir els comerços l’any 2022. Estes 11 dates les ha aprovades l’Observatori del Comerç Valencià. Este Observatori està presidit pel conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Els 11 diumenges i festius de 2022 en els quals obriran els comerços

Segons este acord, i complint amb la Llei 3/2021 que establix el màxim de dies en què els comerços poden obrir en diumenges i festius, en 2022 estos seran eixos dies:

El 19 de març i el 15 d’agost, per acumulació de dos dies festius seguits; el 9 de gener i el 3 de juliol, per correspondre a períodes tradicionals de rebaixes; el 10, 14 i 17 d’abril, per coincidir amb dates de gran afluència turística; i el 27 de novembre, el 6 i 18 de desembre i el 2 de gener de 2022, amb motiu de la campanya de Nadal i Reis.

A més, la ciutat de València no podrà obrir el 19 de març pel ‘acord de la Llotja’.

Dies d’obertura addicionals

A més dels anteriors, la Generalitat també ha establit períodes d’obertures addicionals en municipis en zones de gran afluència turística declarades.

D’esta manera, en aquells municipis que complisquen este requisit, també podran obrir 

– Els diumenges i festius entre el Diumenge de Rams i el diumenge posterior al Dilluns de Pasqua

– Els diumenges i festius entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

D’igual manera, les zones de gran afluència turística de les ciutats de València i Alacant, també podran obrir en els següents períodes:

– Els diumenges i festius entre el Diumenge de Rams i el diumenge posterior al Dilluns de Pasqua, excepte el Dilluns de Pasqua.

– Els diumenges i festius entre el 15 de juny i 5 de gener, excepte el 24 de juny la ciutat d’Alacant, i el 19 de març i 15 d’agost la ciutat de València.

 

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts