Skip to content

Entregats els diplomes del certamen “Iai@, vull contar-te una cosa”

13/11/2019
Lliurament premis "Iai@, vull contar-te una cosa"
Comarca: València

Dins de la “36 Setmana de les Persones Majors”, iniciativa de la regidoria de Persones Majors, este dimecres s’ha fet entrega dels diplomes a l’alumnat guanyador del certamen de dibuix i relats curts “Iai@, vull contar-te una cosa”.

En esta convocatòria han participat més de 2.000 escolars, i els premis han sigut per als treballs del següents centres: Col·legi Públic Jaume Balmes, Col·legi Públic Campanar, Centre concertat d’Ensenyament Sant Pere Pascual, Col·legi Públic Rafael Mateu Cámara i Centre Privat d’Educació Infantil Primària i Secundària Esclavas de María.

L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc al Saló de Cristall de l’Ajuntament, en presència tant de l’alumnat d’estos centres escolars com del professorat. También hi estigueren presents molts iaios i iaies dels i les escolars, al qui anaven dirigits els treballs.

La regidora de Persones Majors, Pilar Bernabé, destacà la importància d’este acte d’homenatge als iaios i iaies, en el marc de la XXXVI Setmana de les Persones Majors. A més, va fer insistència en la necessitat d’afavorir la trobada i el diàleg intergeneracional, cosa que suposa un enriquiment afectiu, social i d’experiències entre els majors i els més joves de la nostra societat.

Finalment, Bernabé destacà la consolidació d’este certamen que, en tres anys, ha passat de 400 als més de 2.000 participants d’esta edició. L’acte ha acabat amb la participació de la Coral Municipal de Persones Majors.

Pilar Bernabé
Print Friendly, PDF & Email