Els restaurants de València ja poden fer ús de la plataforma Kitch

Rui Bento i Nuno Rodrigues - Kitch

La startup tecnològica Kitch arriba a València per a permetre als restaurants entrar en el món digital y tindre el seu propi servici delivery gràcies a la seua plataforma.

Kitch té la seua seu a Lisboa i va nàixer per a que els restaurants pogueren millorar la seua marca digital. Així, fent ús de les seues opcions, un restaurant pot tindre fàcilment tota una sèrie de servicis digitals complementaris dels propis del seu local físic.

Ruit Bento, cofundador y CEO de Kitch va explicar que “El mercado español es increíblemente interesante, la demanda de los servicios de delivery sigue creciendo. Desde Kitch queremos que más restaurantes de la geografía española puedan tener un mayor control de sus ventas online y que los usuarios puedan estar más cerca de sus restaurantes favoritos”.

El restaurant té el control en la plataforma Kitch de manera senzilla

Esta plataforma tecnològica permet les següents funcions als restaurants:

Store: ací els restaurants poden crear fàcilment la seua botiga online independent. Així, es poden vendre els diversos plats a domicili i també per a emportar-se’n. El restaurant té control sobre les relacions amb els seus clients més fidels. També es pot personalitzar la pàgina segons la seua marca i es reduïxen els costs. La idea és que les comandes digitals i els negocis siguen compatibles.

Connect: els restaurants poden gestionar les seues comandes en un únic dispositiu. I açò per a totes les apps amb les quals estiguen treballant (UberEats, Glovo, etc.) així com per a les seues botigues independents. Kitch s’encarrega de les entregues, els pagaments i l’atenció al client. A més, es poden vendre els plats fent ús d’Instagram.

Javier Redondo Carbajo, Co-fundador de Frutas Prohibidas, restaurant vegano de Madrit, considera que “Con Kitch hemos conseguido ser dueños de nuestro delivery, así como de los datos de nuestros clientes, vendiendo tanto desde la web como desde Instagram. Podemos crear campañas de Marketing superpotentes en cuestión de minutos y con mucho más margen que vendiendo a través de terceros. Por otro lado, integramos a los demás marketplaces en un único punto que facilita enormemente la gestión de pedidos y nos hace más eficientes”.

La plataforma Kitch també ha arribat, a més de València, a Barcelona i Màlaga per a oferir els seus servicis als restaurants d’eixes ciutats.

En la foto Rui Bento i Nuno Rodrigues, co-fundadors de l’empresa.

Més informació sobre Kitch ací

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts