Skip to content

Els entrenaments de la Fórmula E al Circuit Ricardo Tormo

19/11/2020
Entrenamientos Fórmula E - Ricardo Tormo / Entrenaments Fórmula E - Ricardo Tormo
Comarca: València

Per quart any consecutiu, el valencià Circuit Ricardo Tormo de Cheste acollirà els entrenaments de pretemporada de la ABB FIA Fórmula E.

Es tracta del campionat del món de cotxes elèctrics. Estes sessions de pretemporada tindran lloc del 28 de novembre a l’1 de desembre.

En la passada edició va obtindre la victòria el pilot portugués Antonio Félix dona Costa, de l’equip DS Techeetah, el mes d’agost passat a Berlín.

Ara, el pròxim campionat serà considerat, per primera vegada, com un Campionat del Món tenint el paraigua de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA).

Sessions d’entrenament de la Fórmula E al Ricardo Tormo

El campionat tornarà a la pista els dies 16 i 17 de gener a Santiago de Xile. No obstant això, els entrenaments i tests de pretemporada de la Fórmula E tindran lloc al Circuit Ricardo Tormo de Cheste.

La pista valenciana

Les proves d’aquests automòbils elèctrics tindran a la seua disposició els 3.100 metres del traçat exterior del circuit durant el dissabte, el diumenge i el dimarts. En aquests tres dies els 24 pilots podran posar a punt els seus monoplaces.

Modificació del circuit per a la Fórmula E

La pista es modificarà respecte a edicions anteriors dels entrenaments. Això es deu a un acord entre l’organització i els dotze equips que participen en la Fórmula E.

Així, s’eliminarà la chicane que es col·locava en la recta del Circuit Ricardo Tormo. A més, els equips han acordat posar un sistema de sensors que controle que els pilots no superen els límits de la pista.

Print Friendly, PDF & Email