Skip to content

El Parc de l’Oest de Bombers començarà a ser ocupat en dos setmanes

02/12/2019
Sanda Gómez - Parc de l'Oest de Bombers
Comarca: València

La vicealcaldessa i portaveu municipal, Sandra Gómez, anuncià este passat divendres, acompanyada pel vicealcalde i portaveu, Sergi Campillo, que el Parc de l’Oest de Bombers Muncipales començarà a ser ocupat parcialment per efectius en dos setmanes. Tot açò és possible per haver acabat els treballs de rehabilitació i condicionament de les instal·lacions. Este parc de bombers va ser tancat l’any 2015 pel Govern anterior. Ara, a més de dotar de nou este centre especialitzat, també acollirà el futur Centre de Comunicació, Cecom.

Gómez ha qualificat d’«una molt bona notícia», i feu repàs dels diversos treballs duts a terme durant al passat mandat de rehabilitació i recondicionament del parc. La regidora explicà que «Este parc de bombers es va tancar per una decisió política l’any 2015 i nosaltres hem estat treballant per a poder reobrir-lo».

Com hem dit en dos setmanes es procedirà a realitzar una primera ocupació  d’este Parc de l’Oest per part d’efectius de Bombers «que ens permetrà tornar a dotar esta zona de València d’unes instal·lacions de prevenció i intervenció d’incendis que tant necessita», indicà Gómez.

Com a conseqüència, explicà la regidora, es podrà reconvertir el parc situat en el centre històric «que, hui dia, no compleix amb les condicions per a donar un servici públic adequat al que nosaltres creiem que ha de ser».

Sandra Gómez

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.