El Parc de l’Oest de Bombers començarà a ser ocupat en dos setmanes

4 anys ago · Updated 4 anys ago

Sanda Gómez - Parc de l'Oest de Bombers

La vicealcaldessa i portaveu municipal, Sandra Gómez, anuncià este passat divendres, acompanyada pel vicealcalde i portaveu, Sergi Campillo, que el Parc de l’Oest de Bombers Muncipales començarà a ser ocupat parcialment per efectius en dos setmanes. Tot açò és possible per haver acabat els treballs de rehabilitació i condicionament de les instal·lacions. Este parc de bombers va ser tancat l’any 2015 pel Govern anterior. Ara, a més de dotar de nou este centre especialitzat, també acollirà el futur Centre de Comunicació, Cecom.

Gómez ha qualificat d’«una molt bona notícia», i feu repàs dels diversos treballs duts a terme durant al passat mandat de rehabilitació i recondicionament del parc. La regidora explicà que «Este parc de bombers es va tancar per una decisió política l'any 2015 i nosaltres hem estat treballant per a poder reobrir-lo».

Com hem dit en dos setmanes es procedirà a realitzar una primera ocupació  d'este Parc de l'Oest per part d'efectius de Bombers «que ens permetrà tornar a dotar esta zona de València d'unes instal·lacions de prevenció i intervenció d'incendis que tant necessita», indicà Gómez.

Com a conseqüència, explicà la regidora, es podrà reconvertir el parc situat en el centre històric «que, hui dia, no compleix amb les condicions per a donar un servici públic adequat al que nosaltres creiem que ha de ser».

Sandra Gómez
Go up