Skip to content

CryptoUnify aspira a ser referent en la gestió de criptomonedes

08/10/2019
CryptoUnify (Iacopo Piersantelli / Daniele Caldelli)
Comarca: València

La startup CryptoUnify, recolzada per Lanzadera, l’acceleradora d’empreses de Juan Roig, aspira a ser una referència a Espanya dins del camp de la gestió i trading de criptomonedes.

Amb l’origen en el bitcoin, el mercat actual de les criptomonedes necessita d’un mínim de coneixement i entrenament per a no perdre massa diners en este operacions virtuals. I per a això, assenyalen des de CryptoUnify, és necessari “desenvolupar plataformes que suporten, gestionen i maximitzen l’intercanvi d’estes divises”. Això és el que oferix esta startup de Lanzadera.

CryptoUnify ha sigut creada pels emprenedors Iacopo Piersantelli i Daniele Caldelli, CEO i  CTO de la startup, dos italians que s’han establit a València. Les raons que els han portat a vindre a València són: primer que Espanya – asseguren –  és el país del mediterrani en el qual més auge està experimentant el mercat de les criptodivises; i en segon lloc, per haver sigut seleccionats per Lazandera.

Gestió de criptomonedes

CryptoUnify vol ajudar a gestionar les criptomonedes i moure-les en el mercat. L’objectiu és traure el màxim rendiment econòmic minimitzant el risc. I per a això, a més d’oferir la informació rellevant sobre la nostra cartera de monedes, permet crear automatismes en el trading.

D’esta manera, indica Daniele Caldelli, “El trader no és qui guanya més, sinó qui perd menys”. I això és especialment important. Per això, continua, “nosaltres hem desenvolupat un instrument per a disminuir al màxim les seues pèrdues. Este mercat que seduix a tants inversors novençans, el risc de registrar pèrdues grans és molt més freqüent que en mercats tradicionals. A més, la gran volatilitat de les criptodivises també augmenta eixe risc, fins i tot quan l’usuari ja és un trader experimentat”.

Els automatismes de CryptoUnify

Els automatismes que permet crear CryptoUnify faciliten tancar posicions quan el mercat mostra senyals de feblesa. D’igual manera, es pot programar reactivar el trading quan es detecten ratxes alcistes.

En una dinàmica complicada i confusa per als no iniciats, existix la manera demo, de manera que l’usuari puga practicar tots estos mecanismes i processos sense córrer cap risc.

Iacopo Piersantelli explica que “Any rere any l’interés per les criptomonedes va en augment i això fa que cada vegada hi haja més gent invertint en elles. Així s’aconseguix major liquiditat i, en conseqüència,  les criptodivises presenten menor volatilitat”.

L’estructura de CryptoUnify

Esta plataforma de gestió té cinc seccions: actualitzacions  sobre blockchain i criptomonedes, agenda d’esdeveniments físics i digitals, market (visió global de les fluctuacions monetàries), portfoli en el qual estan agrupats els wallets –carteres– i exchanges de les nostres criptomonedes. I, és clar, l’eina  de trading per a comprar i vendre les criptodivises que prèviament han sigut adquirides en els exchanges (com el 2Gether, també rezolzada  per Lanzadera).

Print Friendly, PDF & Email