Skip to content

Coca-Cola torna a la publicitat

02/08/2020
Coca-Cola
Comarca: València

Coca-Cola torna a la publicitat després que el passat 1 d’abril, davant la situació de la COVID-19, decidira suspendre tota activitat publicitària.

Esta primera campanya porta per lema “Todo lo bueno está por venir”, un missatge a través del qual l’empresa vol transmetre una visió optimista. Des de l’aprenentatge d’estos mesos difícils, que hem i encara estem passant, per a construir un món millor.

Coca-Cola és “conscient que la incertesa seguix present i que hem de continuar actuant amb responsabilitat” i vol que esta tornada a la publicitat supose un punt d’inflexió.

Coca-Cola torna a la publicitat amb esta campanya que es recolza en el manifest escrit especialment per a Coca-Cola pel poeta, raper i presentador de podcasts britànic George the Poet. Este manifest s’ha traduït i adaptat al mercat espanyol.

En paraules de Isabel Gomis, Sènior Brand Manager de Coca-Cola Ibèria, “Todo lo bueno está por venir” està fonamentat en la creença que, entre tots, podem eixir cap avant i fer del món un lloc no sols diferent, sinó millor”.

Print Friendly, PDF & Email