Skip to content

Beniferri renova el seus parcs infantils

21/11/2019
Comarca: València

Dimarts passat començaren les obres de millora dels parcs infantils de Beniferri, situats als carrers Còrdova i Camp de Túria.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, informà de l’inici d’estes obres, les quals tenen un pressupost de prop de 46.000 euros. Esta inversió anirà a càrrec dels pressupostos participatius donant resposta a una demanda ciutadana.

Es tracta de tres zones de joc als quals se sumaran nous elements com ara gronxadors, tobogans, carrusels inclusius, i rocòdrom, entre d’altres.

El regidor explicà que “és un dels nostres objectius millorar l’espai públic i dotar-lo de les infraestructures necessàries per tal que els nostres veïns i veïnes, especialment els més menuts, gaudisquen del seu entorn”. Les obres d’estos parcs infantils de Beniferri s’allargaran durant tres setmanes.

Per la seua part, la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, va dir que “igual que a València les polítiques verdes avancen en forma de jardins i de plantacions als barris, els nostres pobles segueixen la mateixa línia i s’està demostrant en multitud d’intervencions de nous jardins, parcs infantils o zones de socialització per a gossos. Concretament, este nou espai verd serà molt important i dotarà de major qualitat de vida als veïns i veïnes de Beniferri”.

Parque Camp de Túria
Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.