Avanza Fibra porta a terme el seu programa "Promoció de Nous Talents"

13/03/2023

Avanza Fibra, programari educatiu, telecomunicacions, formació, programario educativo, telecomunicaciones, formación

La companyia Avanza Fibra ha portat a terme per un any més el seu programa "Promoció de Nous Talents", en el qual han participat 20 instituts de Secundària i FP de les províncies de Murcia, Almeria, Alacant i València, arribant a més de 1000 alumnes en esta edició.

La inversió d'Avanza Fibra

Durant estes jornades, els treballadors de la companyia han invertit un total de 200 hores per formar i motivar als alumnes, dividint-se en dues modalitats: Avanza Fibra costejant la visita dels instituts a la seva central de Múrcia o bé desplaçant-se els treballadors de l'empresa amb tots els materials als centres educatius.

En ambdós casos, els alumnes tenen l'oportunitat de conèixer de prop la realitat laboral del sector de les Telecomunicacions i realitzar una pràctica de fusió de Fibra Òptica amb equips d'última generació, finalitzant amb una xerrada motivacional i l'entrega de diplomes i obsequis a tots els assistents.

"La formació dels futurs professionals del sector laboral també és obligació de les empreses. Amb la nostra iniciativa pionera, no només els ensenyem com és el nostre engranatge intern, sinó que també posem en valor el seu esforç. I tot això els ho expliquen els propis treballadors, els qui un dia van ocupar els pupitres dels seus propis instituts. Els alumnes aprenen amb l'exemple i, en ambdós casos, tots es veuen reflectits", afirma Ana Martín, Directora d'Avanza Fibra.

Poden formar part d'este programa de manera gratuïta tots aquells centres que ho sol·liciten i estiguen dins de l'àrea d'influència d'Avanza Fibra, que sempre aposta per l'Educació com un dels seus valors principals.

Go up