Anul·lats els vetlatoris de persones infectades pel COVID-19

4 anys ago · Updated 4 anys ago

crematori municipal - anul·lat

L’Ajuntament de València ha acordat la suspensió del servici de sales de vetla de cadàvers, així com les celebraciones laiques i religioses en els tanatoris i crematoris públics de la ciutat per a les persones infectades pel COVID-19.

Esta decisió, a aprovar per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València este divendres, inclou la prohibició de les celebracions laiques i servicis religiosos catòlics, musulmans i jueus.

El regidor de Servicis Funeraris i Cementeris de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramon, ha destacat “la responsabilitat que guia esta iniciativa”. A més, ha fet una crida a la comprensió i la col·laboració “perquè fins i tot en moments molts durs la contribució de tots i totes pot ajudar molt a l’objectiu comú de reduir al màxim la probabilitat de contagis per COVID-19”.

L’Ajuntament ha traslladat esta decisió a les empreses responsables dels servicis del tanatori i el crematori municipal. També li ho ha comunicat a l’Arquebisbat de València, a la Fundació Britànica de Cementeris a Espanya (gestora del Cementeri Britànic de València), a l’empresa contractista del servici públic d’inhumació, exhumació, manteniment, vigilància i admissió i servicis complementaris als cementeris municipals, i també a les Conselleries competents en matèria de policia sanitària mortuòria i emergències.

Go up