Amazon llança ‘prime student’ la subscripció per a estudiants

5 anys ago · Updated 5 anys ago

Amazon

Amazon ha llançat al mercat una variació de la seua coneguda subscripció Prime, per la qual els seus clients tenen una sèrie d'avantatges respecte els clients no Prime. Es tracta de ‘prime student’, una oferta de subscripció dirigida especialment a estudiants, a la meitat de preu que la subscripció habitual.

Amazon oferix 90 dies de prova durant els quals es tindran tots els avantatges que si es tinguera la subscripció. És a dir, enviaments en 1 dia gratis en dos milions de productes, milers de pel·lícules i sèries en Prime Vídeo, així com ofertes especialment dissenyades per a estudiants. Este període de prova es fa en col·laboració amb Microsoft Surface.

Una vegada acabat este període de prova el preu per a estudiants és de 18 euros/any, és a dir, la meitat de preu que els no estudiants. I esta oferta durarà fins que l'estudiant es gradue o hagen passat un màxim de 4 anys, podent cancel·lar la subscripció en qualsevol moment.

Característiques de Prime

Com en el Prme normal, els i les estudiants subscrits tindran enviaments ràpids, gratis i il·limitats. Esta és una dels principals avantatges, atés que es poden rebre comandes en solament un dia en dos milions de productes, i en 2 o 3 dies en molts més.

Prime Vídeo

Est és un servici de pel·lícules i sèries a la carta. Podríem dir que és el Netflix de Amazon, amb l'avantatge del seu preu. És a dir, gratis, atés que està inclòs en la subscripció Prime.

Prime Vídeo ha anat creixent de manera continuada i oferix actualment un catàleg molt ampli. A més, Amazon també produix, per la qual cosa hi ha sèries Amazon Originals, que solament es troben ací, com les últimes The Boys, Good Omens i el Corazón de Sergio Ramos, entre moltes altres de gran qualitat.

Prime music

I si déiem que Prime Vídeo era com el Netflix d'Amazon, el Prime Music és com el Spotify. Ací Amazon oferix més de 2 milions de cançons i una gran quantitat de llistes de reproducció sense publicitat. I el millor també el preu, gratis, en estar inclòs igualment en la subscripció Prime. També es poden descarregar les cançons per a escoltar-les sense connexió en qualsevol moment.

Twitch Prime

Els jugadors o gamers tenen ací el seu espai. Amazon ací oferix contingut addicional pera jocs tots els mesos. A més es dona accés a personatges, vehicles, skins i diverses millores.

Amazon Photos

I ací tenim el Photos de Google versió Amazon però millorat. I és que Amazon oferix emmagatzematge de fotos gratis i il·limitat en qualitat original. I el millor igualment el preu, gratis, inclòs en la subscripció.

Prime Reading

I per a les persones amants de la lectura, en Prime Reading hi ha centenars de eBooks Kindle. I el millor és que no fa falta un dispositiu físic Kindle, atés que s'oferix una app gratuïta per a iOS i Android, per a poder llegir els eBooks en qualsevol dispositiu.

Ofertes Flash

Finalment, es dona un accés prioritari a les denominades Ofertes Flash, les quals ixen 30 minuts abans del seu inici.

Go up