Ajudes a la promoció del valencià als comerços

ajudes promoció valencià comerços / ayudas promoción valenciano comercios

L’Ajuntament de València concedirà un distintiu als comerços que siguen beneficiaris de les ajudes per a la promoció del valencià. El determini per a demanar estes ajudes està obert i acabarà el 14 de juny.

La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, indicà que “l’objectiu últim d’estes subvencions és fomentar, reforçar, valorar i impulsar la presència del valencià com a llengua d’ús habitual als comerços i establiments amb atenció directa al públic”.

Per a Notario “poder atendre la clientela en la seua llengua sempre serà un avantatge per a qualsevol comerç i implica un esforç i un respecte per part dels comerciants que volem reconèixer amb estes subvencions”.

L’Ajuntament destinarà 47.500 euros a estes ajudes. Com a novetat d’enguany, es subvencionarà el 100% de les accions que sol·licite una empresa. És a dir, que es pot rebre el 100% de les ajudes per a cadascuna de les accions que es poden subvencionar, sempre dins del límit establit per a cadascuna i amb un màxim total de 2.000 euros per comerç.

Ajudes subvencionables per a la promoció del valencià als comerços

Entre les ajudes que es poden demanar es troben la retolació (exterior, interior o en vehicles); la publicitat (en mitjans de comunicació); les cartes de menús i els llocs web. A més, també la publicitat de telèfons intel·ligents, internet, blogs i xarxes socials. També es podrà demanar ajuda per la creació o millora de la identitat corporativa de l’empresa. I, finalment, per a fer cursos de formació de valencià als empresaris i a les seues plantilles.

Les accions subvencionables hauran d’haver-se fet de l’1 de setembre de 2020 al 15 de setembre de 2021.

Més informació pot consultar-se ací: https://sede.valencia.es

Print Friendly, PDF & Email