Abonaments gratuïts de Renfe: tot el que has de saber

28/12/2022

Renfe abonaments gratuïts / Renfe abonos gratuitos

Sabies que a partir de demà i durant quatre mesos, les persones usuàries de Renfe podran obtindre els abonaments gratuïts de Cercanía, Rodalies i Mitjana distància per a viatjar fins al 30 d'abril? Esta iniciativa, després de l'aprovació per part del Consell de Ministres, és una excel·lent oportunitat per a tots aquells viatgers que esperen estalviar en els seus desplaçaments. A continuació, et contem tots els detalls sobre els abonaments gratuïts de Renfe.

Índex / Índice
  1. Adquisició dels abonaments gratüits de Renfe
  2. Abonaments per a xiquets
  3. Devolució de la fiança
  4. Resum

Adquisició dels abonaments gratüits de Renfe

Per a agilitzar l'adquisició dels abonaments, Renfe ha habilitat l'adquisició a través de l'app de Rodalia Renfe o, en el cas dels abonaments de Mitjana distància i Avant, a través del web www.renfe.com. Per a això, els usuaris han d'estar prèviament registrats.

A més, la pròrroga de la gratuïtat inclou els servicis Avant entre Orense i la Corunya, entre Madrid i Salamanca, i els nous servicis de Múrcia-Alacant per la xarxa d'altes prestacions. Per a la resta dels servicis ferroviaris d'Avant es prorroga el descompte del 50%.

Abonaments per a xiquets

Per als xiquets menors de 14 anys sense DNI, també s'ha creat un abonament recurrent per a servicis de Mitjana distància, que podrà ser adquirit en renfe.com o per l'app de Renfe. El pare, la mare o el tutor podran adquirir, per mitjà del seu NIF, NIE o passaport, un màxim de quatre abonaments de xiquet per a un origen i destinació, durant el període de validesa.

Devolució de la fiança

Aquells viatgers que hagen utilitzat l'abonament gratuït de Rodalia, Rodalies o Mitjana distància en 2022, se'ls retornarà la fiança el mes de gener, sempre que hagen complit les condicions d'este. Els qui hagen realitzat el pagament amb targeta, se'ls retornarà automàticament.

Per a adquirir estos bons és necessari depositar una fiança de 10 € per a Rodalia i Rodalies o de 20 € per a Mitjana distància. Els pagaments amb targeta permeten la devolució automàtica de la fiança una vegada s'hagen realitzat 16 desplaçaments amb l'abonament.

Resum

Els abonaments gratuïts de Renfe són una excel·lent oportunitat per a estalviar en els teus desplaçaments durant els pròxims quatre mesos. L'adquisició dels abonaments és ràpida, senzilla i àgil i, a més, per als xiquets menors de 14 anys sense DNI s'ha creat un abonament recurrent específic. Finalment, els viatgers que hagen utilitzat l'abonament gratuït se'ls retornarà la fiança al gener.

Go up