|

À Punt renova l’espai de L’Oratge de cara a la tardor

L'Oratge À Punt - Victòria Rossellò

La televisió pública valenciana À Punt renova el seu espai d’informació meteorològica de L’Oratge de cara a la tardor. En esta nova proposta informativa tindrà una component més didàtica i pedagògica.

Les xifres d’audiència fan vore que hi ha molt d’interés en la informació metereològica. Este interés es veu incrementant per condicions climàtiques com ara altes temperatures i sequera.

Com a resposta a la petició dels espectadors i espectadores de la cadena valenciana, À Punt emetrà, el pròxim dia 19 de setembre, l’espai À Punt Oratge, el qual estrenarà només acabe À Punt NTC migdia.

L’Oratge ampliarà la seua durada als 25 minuts de dilluns a divendres, a les 15:05 hores. Este espai estarà presentat i dirigit per la coneguda presentadora d’este espai des de Canal 9, Victòria Rosselló, cap de metereologia d’À Punt.

Novetats de L’Oratge d’À Punt

La mateixa Rosselló explica les novetats d’este espai informatiu: “En la nova temporada L’Oratge allarga la durada fins a 25 minuts, amb continguts més variats, incorporant seccions dedicades als observadors meteorològics, al camp, a la mar, i a tots els aspectes relacionats amb la meteorologia valenciana. El nou espai també tractarà temes d’astronomia i els nostres espais naturals des d’una perspectiva meteorològica, i es farà ressò de les qüestions relacionades amb el canvi climàtic i amb l’Agenda 2030, que tracta el creixement sostenible de la nostra societat i les mesures d’adaptació i mitigació a la nova realitat climàtica que s’imposa”.

Recursos audiovisuals nous

Com hem dit, es vol donar una visió més didàtica i pedagògica d’esta informació de l’oratge d’À Punt per a esta tardor, I per a aconseguir-ho s’inclouran algunes seccions fixes: “Efemèrides”, “Observadors de la xarxa d’Avamet”, “El camp”, “La mar”, “Arbres monumentals”, “Escapada de cap de setmana”, “Agenda 2030” i “Ecosistemes”.

A més, es faran reportatges i entrevistes al carrer i fins i tot connexions en directe.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts