Servici nocturn de Metrovalencia per al pont de la Constitució

Horaris nocturns Metrovalencia
Horaris nocturns Metrovalencia

Metrovalencia oferirà un servici especial en el pont de la Constitució. És a dir, des de la vespra del Dia de la Constitució, el dijous 5 de desembre; el propi Dia de la Constitució, el divendres 6; fins al dissabte i vespra del Dia de la Immaculada, el dia 7 d’este mes.

Est és el servici denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’, en el qual circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit. Això s’aplica a aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.

Per part seua, en direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts en direcció a Seminari i Paterna. I cada 80 minuts en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació de Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions seran entre les 2.30 i les 3.00 hores.

Horaris del tramvia

Quant al tramvia, se circula amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Primat Reig-Docor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos.

En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, except l’últim tramvia en servici que arriba fins a Mas del Rosari.

Finalment, els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Per a més informació sobre els diferents horaris es poden consultar en la pàgina de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Print Friendly, PDF & Email