L'especial de Cap d'Any d'À Punt el presentaran Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan

15/12/2022

À Punt cap d'any / À Punt fin de año

Esta Nit de Cap d’Any l’especial d’À Punt serà presentat per Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan. La cadena autonòmica valenciana ha preparat la que anomenen una nit màgica.

En esta programació especial s’inclouran moments d’humor, música i entreteniment des del Palau de les Comunicacions de València, quan este recinte va a complir els cent anys de la seua inauguració.

D’esta manera, Àlex Blanquer repetix en esta tasca de despedir l’any, encara que canvia  d’acompanyament. En este cas també hi actuaran l’humorista Òscar Tramyeres i la també humorista i actriu Maria Juan.

Índex / Índice
  1. La gala de cap d’any d’À Punt
    1. Les campanades 2022 per À Punt

La gala de cap d’any d’À Punt

À Punt prepara una gran gala titulada “Especial Campanades 2023”, on s’aposta per “l’humor i l’espectacle per a entrar en les cases” de la Comunitat Valenciana. En acabar es donarà pas al 2023 des del balcó de l’antic edifici de Correus, situat a la plaça més emblemàtica del Cap i Casal, la plaça de l’Ajuntament.

Les campanades 2022 per À Punt

Àlex Blanquer, la presentadora dels programes ‘Terra Viva’ i ‘Duel de Veus, i Òscar Tramoyeres, presentador del concurs ‘Atrapa’m si pots’, seran els encarregats de retransmetre les campanades del rellotge de l’Ajuntament de València i faran el primer brindis del 2023.

Finalment, l’actriu i humorista Maria Juan serà l’amfitriona dels convidats i les sorpreses que protagonitzaran les cares populars invitades.

Go up