Skip to content

Les “perles blanques” tornen a la plaça de la Mare de Déu

10/05/2020
Rosetos plaça Mare de Déu

En el dia de la patrona de València, la plaça de la Mare de Déu torna a lluir les conegudes com a “perles blanques”, uns rosetons blancs que adornen este lloc en esta festivitat. Estos són uns ornaments florals propis dels actes festius al voltant de la Mare de Déu dels Desemparats.

Enguany, afectats per la COVID-19, l’Ajuntament ha decidit tornar a decorar esta plaça de la Mare de Déu en reconeixement i suport a tota la ciutadania valenciana. Este reconeixement es fa, de manera especial, als qui han faltat pel coronavirus i les seues famílies.

En total hi ha 10 rosetons amb 48 unitats de crisantems blancs de producció valenciana. Esta decoració adornarà la plaça fins dilluns que ve dia 11 de maig.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, destacà que “hem volgut penjar estos ornaments florals per recordar que esta ciutat tornarà a alçar-se després de la COVID-19, que som un poble festiu i que ens agrada el carrer. Estes flors són un símbol de resistència, de record i, especialment, de sensibilitat cap als veïns i veïnes de València que no han pogut gaudir de la festa de la Mare de Déu dels Desemparats”.

Finalment, el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, indicà que “tot i les circumstàncies actuals, la devoció per la Mare de Déu a València és coneguda i per això celebrem esta iniciativa d’engalanar la plaça amb flors i recordar que estem en la setmana gran de la nostra patrona”.

Print Friendly, PDF & Email