L’Ajuntament subvenciona la festa de la Mare de Déu

L'Ajuntament subvenciona la festa de la Mare de Déu / el Ajuntamiento subvenciona la fiesta de la Virgen

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València aprovà este passat divendres una subvenció a la Basílica de la Mare de Déu per al finançament de la Festa de la Mare de Déu dels Desemparats.

Així ho comunicà el vicealcalde i portaveu Sergi Campillo, qui explicà que se subvencionarà  la decoració, muntatge i desmuntatge de l’escenari, les despeses d’impremta, la contractació de bandes de música i servicis de vigilància i prevenció de Creu Roja. D’esta manera que queden cobertes les necessitats econòmiques derivades d’esta celebració tradicional valenciana que tornarà a celebrar-se en el mes de maig.

Campillo estigué acompanyat del regidor Borja Sanjuán. El vicealcalde destacà que “resulta d’indubtable interés per al manteniment del patrimoni cultural i festiu i per la seua incidència social col·laborar a sufragar les despeses derivades dels actes de la celebració de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats”. 

Garantir l’oferta cultural de la Festa de la Mare de Déu

El regidor va aclarir que es dona suport a la totalitat de la festa de la Mare de Déu per part de l’Ajuntament. Així, afirmà que  “existix la pretensió de donar continuïtat i garantir l’oferta cultural i social que representa esta celebració, en concret els actes de la Missa d’Infants i el besamans”. 

Gràcies a esta ajuda la Basílica podrà subvencionar la decoració, muntatge i desmuntatge de l’escenari, els servicis de prevenció realitzats per Creu Roja, les despeses de cartelleria i impremta, la contractació de banda de música i timbalers per a la seua participació en la processió, el lloguer de mitjans de transport, la floristeria i pirotècnia i la contractació de personal auxiliar d’assistència tècnica per al concert de la Missa d’Infants. 

Una ajuda municipal que l’Ajuntament tenia prevista en 28.000 euros. No obstant això, la memòria justificativa de la pròpia Basílica és només de 24.181’87 euros.

2022 10 16 suvencio festa mare deu 2
Print Friendly, PDF & Email