L'Ajuntament aprova més de 20 parades de castanyes

16/11/2019

castanyes

L'Ajuntament de València ha aprovat la instala·lació de més 20 parades de castanyes per a este Nadal. La regidora d'Espai Públic, Lucía Beamud, indicà que “Arriben les castanyes torrades. Amb la baixada de les temperatures es multipliquen les paradetes de castanyes i panotxes a la ciutat de València.

Beamud explicà que "Al mes de desembre coincidiran fins a 24 punts de venda, en què els valencians i valencianes podran degustar este fruit tan característic de l’època, amb les festes nadalenques tocant a la porta”.

S'han triat diversos punts històrics de València com la plaça de la mare de Déu, la plaça pe l’Ajuntament, la plaça de Santa Caterina, el carrer Xàtiva davant de la Plaça de Bous, l’Albereda o l’encreuament de Passeig Russafa amb el carrer Colón.

Indicà la regidora que "Des de l’Ajuntament posem en valor el treball dels castanyers i castanyeres que oferixen el seu producte a la gent que passeja pels carrers de València i ens permet tastar este producte calent que tant abellix en estes dates".

D'esta manera, les paradetes de castanyes i panotxes tornaran a ser una atracció per als ciutadans i visitants dels diferents barris de la ciutat. A més, tambié hi haurà paradetes en diversos llocs de confluència de persones, com ara el carrer Menorca, el Cementeri General o el Pont de les Flors.

Petició de permisos per a 2020

Aquelles persones que vullguen demanar una paradeta de castanyes i panotxes per a 2020 hauran de tramitar la petició de l'1 al 15 de desembre.

Una volta concedit el permís, este permet vendre este fruit en la via pública a partir de febrer (el més de gener està inclòs al període anterior per coincidir amb els últims dies de les festes nadalenques). En total, més de 50 paradetes diferents han estat autoritzats durant 2019.

Go up