Esgotades les entrades per a la Cavalcada estàtica de Reis a la plaça de Bous

04/01/2022

Cavalcada de Reis - Cabalgata de Reyes

La Cavalcada de Reis de València, la qual serà estàtica i a la Plaça de Bous degut a la situació sanitària, ha esgotat les entrades que l’Ajuntament havia posat a disposició de la ciutadania. Estes entrades podien adquirir-se de manera gratuïta al lloc web www.reisvalencia.es

Esta ha sigut una solució d’urgència per a evitar les aglomeracions pròpies de la cavalcada tradicional, però sense renunciar a la màgia d’este moment.

Com indicà el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, "La cavalcada a la plaça de bous és una alternativa al recorregut tradicional per donar resposta a les necessitats del moment i els requeriments de les autoritats sanitàries, per la qual cosa sols hauran d'acudir a la plaça les persones que hagen pogut adquirir la seua entrada via telemàtica, atés que no hi haurà possibilitat d'aconseguir-ne físicament en la mateixa plaça",

Una atípica Cavalcada de Reis la qual tindrà un públic màxim de5.000 persones, per a assegurar la màxima seguretat sanitària. És obligatori l’ús de la mascareta i el passaport Covid per a majors de 12 anys. Finalment, no es podrà menjar ni beure en l’interior de la plaça.

Contingut de la Cavalcada de Reis a la plaça de bous

Quant a la pròpia Cavalcada de Reis, les portes de la Plaça de Bous s’obriran a les 17:00 hores. Un poc després, a les 17:45 hores, hi haurà un concert del grup Nànets Band Rock! per a animar al personal. I a les 18:30 h. tindrà lloc el segon concert, el de Pop’s Corn!.

La Cavalcada de Reis començarà a les 19:00 hores. Començaran a desfilar els diversos personatges i escenografies de 16 companyies d’ambientació. Esta desfilada durarà una hora i mitja.

I com colofó Ses Majestats els Reis d’Orient, els quals accediran a la plaça en un mitjà de transport no anunciat, que s'espera puga sorpendre al públic. Després els Reis Mags prounciaran un discurs per als xiquets i xiquetes de València. I en directe a les 5.000 persones que hagen pogut adquirir alguna de les entrades disponibles per a esta Cavalcada de Reis.

 

Go up