Una cremà passada per aigua per a acabar les falles 2022

cremà falles 2022 - cremà fallas 2022

Les Falles 2022, a més de ser les de la tornada de la festa a la “normalitat” també han estat caracteritzades per l’amenaça constant de l’aigua d’una constant pluja fins a la cremà. Unes festes esperades que no han lluït tant com hauria volgut el col·lectiu faller per culpa d’un oratge que s’encabotà en fer més difícil esta tornada.

La nit de la cremà no va ser una excepció i la pluja aparegué al llarg del dia de manera diversa. Primer, fent que moltes comissions decidiren disparar la seua mascletà abans d’hora per por a fer-la malbé. Segon, les cavalcades de disfresses i demés activitats també interrompudes o suspeses o traslladades a l’lnterior dels casals. I, finalment, la cremà, on també la pluja volgué visitar el moment final de la festa.

Malgrat estes circumstàncies les falles es cremaren sense més dificultats, sumant la pluja a la llarga llista de contratemps als quals comencen a acostumar-se els fallers i falleres. 

L’aigua no va ser, per tant, un impediment per a acabar les falles 2022 en una cremà sentida i que va obrir el camí a unes falles de 2023, les quals han de ser les de la vertadera tornada a la normalitat.

Fotos: Junta Central Fallera (fotofilmax)

Print Friendly, PDF & Email