Torna la Trobada de Dolçainers en homenatge a “Joan Blasco”

14/10/2022

trobada dolçainers Joan Blasco

La Falla Joaquim Costa reprén l’organització, després de la pandèmia, de la trobada de dolçainers, en homenatge al dolçainer Joan Blasco.

Esta serà la cuarta edició d’esta trobada, on s’oferix música, cultura valenciana I fallera. Els responsables d’esta trobada volen mantindre viva la memòria d’este que va ser mestre de la música tradicional valenciana.

La trobada tindrà lloc el 16 d’octubre des de les 11:00 hores en la plaça que servix de creuaments dels carrers Joaquim Costa i Borriana.

Torna la normalitat a la trobada de dolçainers "Joan Blasco"

En este retrobament dels dolçainers tornaran a fer-se presents les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor.

També hi estarà present el fill de Joan Blasco, Paco Blasco, qui actuarà amb la seua colla Valçaina, i acompanyats de músics valencians d’unes altres colles i grups de ball, com ara l’Escola de Dolçainers i Tabaleters de Tales, el Palleter de Paiporta o l'Escola de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera.

Com a complement, en esta trobada de dolçainers "Joan Blasco" es podrà gaudir del Cant d’Estil i les albades. En este cas actuaran els membres del Cant Valencià del Puig de Santa Maria.

Finalment, el ball anirà a càrrec dels grups de ball de l’Agrupació Gran Via, el Grup de Danses les Postisses, el Grup de Danses Alimara (per quarta ocasió) i el Grup de Danses Joaquim Costa — Borriana.

Go up