Subvencions a les comissions falleres per a les Falles 2023

subvencions falles 2023 / subvenciones fallas 2023

Oberta la convocaòria per a les subvencions a les falles 2023

València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, convoca subvencions dirigides a les comissions falleres de la ciutat per a les Falles grans i infantils 2023, les falles experimentals, la il·luminació decorativa de carrers i les entitats festeres de la ciutat que celebren el seu aniversari. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha explicat que “esta vesprada farem una reunió amb els responsables de les comissions falleres per explicar les novetats d’estes subvencions i facilitar la seua tramitació”.

Subvencions a les Falles grans i infantils

Les comissions de falla de València com a entitats sense ànim de lucre podran sol·licitar estes ajudes de la nova convocatòria. La quantia de la subvenció és de 2.123.174’40 euros, que s’incrementarà en 849.269’76 euros més per arribar al 10% addicional compromés per l’Ajuntament. L’objectiu de la convocatòria és ajudar econòmicament les comissions falleres per al foment i suport dels monuments fallers grans i infantils 2023 de la ciutat. El termini de presentació de sol·licituds conclourà diumenge 5 de febrer.

Subvencions a la il·luminació decorativa de carrers

Les subvencions a les comissions falleres per a la il·luminació decorativa dels carrers de la seua demarcació amb motiu de les Falles de 2023 també s’han convocat. El termini de presentació de sol·licituds conclourà també diumenge 5 de febrer. L’Ajuntament destina a esta línia de subvencions una quantia màxima total de 210.000 euros.

Subvencions a les Falles experimentals

Les premis a les comissions falleres per a les falles innovadores i experimentals 2023 també s’han convocat. La finalitat de les ajudes és obrir nous camins a la creativitat en la festa de les Falles, establir vies de participació de les comissions, treballar en la innovació i fomentar la cultura festiva.

Resum de les subvencions

L’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Cultura Festiva, ha convocat una sèrie de subvencions dirigides a les comissions falleres de la ciutat. Les ajudes es destinen a les falles grans i infantils 2023, les falles experimentals, la il·luminació decorativa de carrers i les entitats festeres de València. El termini de presentació de sol·licituds finalitza diumenge 5 de febrer. Per a més informació sobre els tràmits i per descarregar els formularis, podeu consultar la pàgina web municipal.

Ajudes econòmiques per a les entitats festives de València

Convocatòria d’ajudes

La Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València també ha convocat ajudes econòmiques per a les comissions falleres, confraries, germandats, altars o corporacions de la Setmana Santa que celebren el seu 25 aniversari o els seus múltiples en l’exercici festiu 2022-2023.

Podran sol·licitar estes ajudes les comissions de falla integrades en la Junta Central Fallera, els altars de Sant Vicent integrats en la Junta Central Vicentina i les confraries, germandats i corporacions integrades en la Junta Major de la Setmana Santa Marinera. Totes les entitats han de ser de la ciutat de València i han de figurar inscrites al registre municipal d’entitats ciutadanes.

Import de la subvenció

En total, l’Ajuntament destinarà 45.000 euros a esta línia de subvencions.

Termini d’inscripció

El termini d’inscripció de sol·licituds finalitza el pròxim 6 de febrer. Per a més informació sobre els tràmits i per descarregar els formularis, podeu consultar la pàgina web municipal https://bit.ly/3GIx1LD.

Resum de la convocatòria

Per resumir, les entitats festives de València que celebren el seu 25 aniversari o els seus múltiples en l’exercici festiu 2022-2023, podran sol·licitar les ajudes econòmiques de l’Ajuntament de València, que destinarà 45.000 euros a esta línia de subvencions. El termini d’inscripció de sol·licituds finalitza el pròxim 6 de febrer.

Print Friendly, PDF & Email