Renfe Cercanías oferix 90 trens especials per a les “mascletaes” de València

Renfe cercanías Mascletà mascletaes

Durant el cap de setmana del 4 i 5 de març, València es convertirà en el centre d’atenció per a aquells que desitgen viure l’emoció de les mascletaes 2023, esta tradicional exhibició de pólvora que té lloc a la Plaça de l’Ajuntament. Per facilitar el desplaçament dels espectadors, Renfe Cercanías ha programat la circulació de 90 trens especials.

Connexions de Renfe Cercanías cap a les mascletaes de València

En total, Renfe Cercanías posarà a disposició dels viatgers 406 trens, 203 per dia, entre València i altres localitats com Gandia, Cullera, Algemesí, L’Alcudia, Buñol, Castelló, Sagunt, Moixent i Utiel. Dels 128 servicis, 64 diaris, alguns circularan al doble de la seua capacitat per a garantir la comoditat dels passatgers.

Els trens de Renfe Cercanías són una opció ràpida, còmoda i accessible per als viatgers que volen acudir a la mascletà. La seua proximitat a la Plaça de l’Ajuntament fa que siga una alternativa molt atractiva per als amants de la festa.

A més, el 60% dels viatgers preferixen utilitzar els trens de Cercanías com a mitjà de transport durant les festes, ja que és una opció més còmoda i assequible. Els desplaçaments fins a les estacions de Cercanías solen durar entre 5 i 10 minuts a peu, cosa que també contribuix a la seua popularitat.

En resum, si vols gaudir de la mascletà de la plaça de l’Ajuntament de València, tens esta opció dels trens de Renfe Cercanías per a desplaçar-te. A més, amb els trens especials que s’han programat, podràs viure l’experiència sense haver de preocupar-te per la teua comoditat durant el viatge.

Print Friendly, PDF & Email