Paula Nieto exaltada com a Fallera Major Infantil de València

31/01/2023

Paula Nieto exalada Fallera Major Infantil

Les Falles de València són una festa molt esperada i enguany no han estat una excepció. Després de l'exaltació de Laura Mengó com a Fallera Major de València, la vesprada del dissabte va ser el moment de la xicoteta Paula Nieto Medina per a ser exaltada com a la Fallera Major Infantil de València.

L’exaltació tingué com a preàmbul l’actuació de le dues comissions guanyadores del concurs infantil de Playbacks de Junta Central Fallera. Van actuar amb èxits 'Pinocho va a l'escola' i 'Mamá, quiero ser… humano'.

Índex / Índice
  1. L'exaltació
  2. La imposició de bandes
  3. En resum

L'exaltació

Rafa Martí va anunciar l'exaltació de Paula i va començar a sonar la Suite Fallera Major de València. La Fallera Major Infantil de València va recórrer el corredor de l'auditori, envoltada dels màxims representants de totes les comissions falleres, i escortada per l'Alcalde de la nostra ciutat, Joan Ribó, la Cort d'Honor i el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana.

La imposició de bandes

L'Alcalde de València va imposar a Paula la banda i la Joia, distincions que li acrediten com a Fallera Major Infantil de València. El germà de Paula, Miguel Nieto Medina, va fer entrega de la banda a l'Alcalde i posteriorment li va portar el coixí i l'ajudaria a acomodar-se en la Cadira d‘Or. Les seues cosines, Manuela Bardera Medina i Lola Bardera Medina, van fer el lliurament de les flors i la Joia.

En resum

Una vesprada màgica, en la qual Paula Nieto Medina va ser exaltada com a Fallera Major Infantil de València per a les Falles de 2023. Les mirades còmplices entre tots els presents van ser la prova de l'amor i pleitesia retrat a la Fallera Major Infantil.

Go up