|

Laura Mengó Hernández exaltada com a Fallera Major de València

Laura Mengó exaltada Fallera Major 2023

Una nit per a recordar

La nit del passat divendres 27 de gener el Palau de Congressos va acollir l’acte oficial d’exaltació en el qual Laura Mengó Hernández va ser exaltada com a Fallera Major de València 2023 i va rebre la banda que li acredita com a tal. La veu de Rafa Martí va precedir l’entrada de Laura a la sala, qui va ser precedida pels macers de l’Ajuntament de València i escortada per l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó.

El Grup de Balls Populars Les Folies de Carcaixent aportà el seu toc de color al Palau de Congressos de València amb el seu espectacle ‘CHROMA’, una singular història sobre els colors i el seu simbolisme. Este espectacle va servir de preàmbul per a l’acte d’exaltació de la Fallera Major de València, Laura Mengó Hernández, i la seua Cort d’Honor.

Acollida amb honors per a Laura Mengó com a Fallera Major de València

Com és tradcional en este acte, una volta en l’escenari, Laura va rebre de mans de l’alcalde i acompanyada de Carlos Galiana, president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, la seua banda com a Fallera Major de València. Es va donar la circumstància de que Sergio Salvador Minguet, qui és la parella de Laura, va ser l’encarregat de portar-la. Este fet va provocar un moment molt emotiu. La sala es va omplir d’aplaudiments i homenatges per a la màxima representant de la nostra festa.

La Cadira d’Or

Després de la imposició de la banda i la Joia, Laura va tornar a saludar al món faller des de la Cadira d’Or, un seient reservat exclusivament per a les Falleres Majors de València, que recordem, va ser ocupat pel rei Alfons XIII en l’Exposició Regional de 1909. Jorge de les Heras, qui va ser President Infantil al costat de Laura en 2006, va ser el patge qui li va portar el coixí i li va acomodar en el tron, deixant així un altre moment molt especial..

Un moment històric

D’esta manera, la ciutat de València va tornar a viure un moment històric i molt emotiu, on Laura Mengó Hernández es va convertir en la Fallera Major de València per a les falles de l’any 2023. Un honor que acompanyarà la nova Faller Major tot un any.

 

Foto: Fotofilmax Fotógrafos
Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts