La pirotècnia Zarzoso de l’Altura protagonitza un “Art Sonor” en una mascletà de 135 quilos de material pirotècnic a la plaça de l’Ajuntament de València

mascletà

La plaça de l’Ajuntament de València va acollir la proposta de pirotècnia Zarzoso, de l’Altura, la qual va disparar una mascletà espectacular amb un toc digital al final.

Esta va ser una mascletà clàssica amb un toc digital que va comptar amb traca valenciana, retencions aèries, trons, xiulets i xitxarres. A més, el públic va gaudir d’un espectacular terratrémol amb quatre fases i un final doble aeri i digital terrestre.

Assistents al balcó municipal per a assistir a la mascletà

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, el vicepresident del Consell, Hector Illueca, la Secretària d’Estat per a l’Agenda 2030, Lilith Verstrynge, la Secretària Autonòmica d’Innovació, Mª Angeles Campello, l’equip organitzador dels Gai Games, el Grup Riures en Valencià i les comissions de les falles de diferents localitats van ser algunes de les personalitats que van estar presents en el balcó principal de la casa consistorial per a gaudir d’aquesta mascletà espectacular.

Recordeu que podeu seguir les mascletaes en directe a través d’Infoguiavalencia.com i que l’edifici de la casa consistorial romandrà tancat a les visites del públic fins al 19 de març.

Print Friendly, PDF & Email