Skip to content

La Ferroviària ja té fallera major

22/10/2019
Jéssica Miralles Luján, Fallera Major Falla Ferroviària 2020
Comarca: València

Jéssica Miralles Luján ha sigut elegida Fallera Major per a l’exercici 2019/2020 de la Falla Ferroviària de València, oficialment Associació Cultural Falla Bailèn-Xàtiva.

A la foto i d’esquerra a dreta, la Presidenta Verónica Galduf, amb Jéssica Miralles i Ariadna Acevedo, Falleres Major i Infantil, en el Casal de la Comissió situat al carrer Pelayo número 38.

El començament de la concatenació d’actes que culminarà amb la cremà.

Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de "Asociacion Valenciana de Periodistas y Escritores de Turismo - AVPYETUR".
Esteban Gonzalo Rogel

Latest posts by Esteban Gonzalo Rogel (see all)

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.