Estos són els horaris aprovats de la Cremà de les falles

cremà falla
VALENCIA 2020-03-17 Cremá de la Falla Municipal

La pandèmia i el toc de queda existents ha fet modificar els horaris de la Cremà de les falles per a poder complir el toc de queda.

Este passat dilluns l’Ajuntament de València anuncià que la Cremà s’avançarà dos hores per a poder complir el toc de queda. A més, la cremà de les falles municipals es farà a porta tancada i així evitar aglomeracions a la plaça.

El regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, així ho comunicà als presidents i presidentes de les diverses comissions. Galiana explicà la “necessària modificació dels horaris de la Cremà”, donada la vigència el pròxim 5 de setembre del toc de queda establit per la Generalitat Valenciana arran de la situació sanitària actual.

El màxim responsable de Junta Central Fallera indicà que “Després de les reunions corresponents amb la Policia Local i els Bombers de València s’ha concretat un avançament de dos hores en els horaris habituals per a la cremà de les diverses falles grans i infantils de tota la ciutat com a mesura imprescindible per poder garantir el compliment de les restriccions vigents, com ara el toc de queda”.

Horaris de la Cremà de les falles

Segons este acord, els diversos horaris de cremà són els següents:

20:00: falles infantils

20:30: primer premi infantil Secció Especial

21:00: falla infantil municipal

22:00: falles grans

22:30: primer premi Secció Especial

23:00: falla municipal

Galiana acabà comentant que “L’excepcionalitat del context en què podrem desenvolupar diversos actes fallers motiva també modificacions com esta i la recomanació permanent de prudència i de compliment de les restriccions vigents i de les mesures de seguretat habituals fins que les flames acaben amb este cicle iniciat ja fa vora dos anys i mig”.

Carlos Galiana
Print Friendly, PDF & Email