Skip to content

El “Martell de Thor” en la mascletà d’Alpujarreña

07/03/2020
Pirotècnia Alpujarreña
Comarca: València

Pirotècnia Alpujarreña portà el seu “Martell de Thor” a la seua mascletà de la plaça de l’Ajuntament. Una mascletà sonora que va repartir la pólvora pels quatre cantons de l’espai de tret. El “Martell de Thor” d’esta pirotècnia és un efecte creat especialment per a la plaça, conclòs amb un bombardeig “espectacular” segons indicà l’alcalde de València, Joan Ribó.

Assistents al balcó

Este divendres deu persones més de les triades per sorteig presenciaren esta mascletà des del balcó municipal. A més, les Falleres Majors, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d’honor.

Per la part institucional, el president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, el president de les Corts, Enric Morera, la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, i rectors i rectores d’universitats russes.

També hi estigueren al balcó Enrique Llin, president del Consell Territorial de l’ONCE, Alberto Duran López, vicepresident primer del Consell General de l’ONCE, i Jose Manuel Pichel, delegat territorial de l’ONCE.

Del món faller les Juntes Locals Falleres Tavernes de la Valldigna, Benifaió, L’Eliana i Utiel; Finalment, representants de les falles Trinitat-Alboraia, Vidal de Canyelles-Sánchez Coello, Sant Josep Pinatelli-Dr.Peset Aleixandre, Conserva Berenguer Mallol, Lluís Lamarca Velázquez, Plaça de l’Arbre, Serrans-Els Furs i Carabasses-En Gall.

Foto: JCF / Armando Romero
Print Friendly, PDF & Email