Sessió multisensorial sobre la València del futur a Las Naves

Sun City - sessió multisensorial València futur
Sun City - sessió multisensorial València futur

Este dimarts Las Naves a acollit una sessió multisensorial per a percebre, de manera immersiva, com será la ciutat de València sostenible del futur. En l’activitat han participat 27 persones, les quals han experimentat una escolta immersiva de diferents músiques i ambients.

Esta experiència té el nom de C.O.S.A.S. (City of Sounds and Silence – Ciutat dels Sons i el Silenci). Es tracta d’un paisatge sonor binaural en el qual, a través del so, se’ns situa enmig de la ciutat del futur. D’esta manera, s’ha activat la imaginació del receptor i s’inicia un diàleg en el qual els participants han compartit les seues pors i desitjos de la València del futur.

Organitzada per Ingenio CSIC-UPV (Institut de gestió de la innovació i el coneixement) i Las Naves, esta sessió multisensorial sobre la València del futur ha sigut impartida per Sun City, col·lectiu de teatre musical que crea performances, instal·lacions, podcast, experiències interactives i música sobre la ciutat del futur. Sun City el formen els músics Ivo Schot i Frank van Kasteren i el director/dramaturg Jeek tingues Velden.

Print Friendly, PDF & Email