Skip to content

Les Arts lleva el nom de Plácido Domingo al Centre de Perfeccionament

27/02/2020
Centre Perfeccionament Palau de Les Arts
Comarca: València

La Comissió Executiva del Patronat de Les Arts ha decidit canviar el nom del Centre de Perfeccionament, fins ara denominat “Plácido Domingo”. Esta comissió és l’òrgan de gestió i administració del Patronat.

La decisió d’este canvi és deguda a les últimes informacions aparegudes del tenor Plácido Domingo i les seues declaracions demanant perdó a les dones que l’havien acusat de acosament sexual pel dolor provocat.

Per tant, i tenint en consideració els valors que sustenten una institució com el Palau de les Arts, a partir d’ara el nom d’este espai serà Centre de Perfeccionament Palau de Les Arts.

Des de Les Arts informen que en estos moments no hi a cap relació contractual amb Domingo i s’ha determinat desistir en possibles relacions contractuals futures. I tampoc es comptarà amb el tenor en les tasques que s’exercisquen des del Consell de Mecenatge.

Esta institució considera “considera que qualsevol conducta contra la integritat de les dones, siga de caràcter moral, sexual o contra la seua integritat, és intolerable” finalment Les Arts “mostra la seua solidaritat amb les dones que hagen estat víctimes dels fets que s’han publicat”.

Print Friendly, PDF & Email