Skip to content

Encesa de l’enllumenat nadalenc

02/12/2019
Encesa llums Nadal
Comarca: València

Este passat divendres la plaça de l’Ajuntament va acollir l’encesa oficial de l’enllumenat nadalenc. Com ve sent tradicional, l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, van ser els encarregats d’activar la il·luminació de la Plaça. En esta ocasió, a més, actuà el Cor Escolar COMVAL i el dels Xiquets Cantors DIVISI.

Esta encesa de l’enllumenat nadalenc també va tindre lloc a diversos barris de la ciutat, per a donar protagonisme a tots els districtes i afavorir l’activitat comercial en estos. D’esta manera, també es van encendre els de les places de Patraix, del Doctor Landete, Campanar, Benimaclet, del Doctor Collado i Benicalap, Cabanyal, Orriols, Sant Marcel·lí, Malilla i Abastos.

Enguany hi ha trenta punts decorats i més d’una desena d’arbres de Nadal per diversos barris de la ciutat.

Finalment, comentar que també tindran decoració i llums de Nadal els pobles de Benifaraig, Poble Nou, Borbotó, Masarrojos, Cases de Bàrcena, la Torre, el Palmar, el Perellonet, Pinedo, el Saler, Mauella, el Forn d’Alcedo, Font d’En Corts, Carpesa, Castellar-l’Oliveral, la Punta i Benimàmet-Beniferri.

Joan Ribó, Pere Fuset i les Falleres Majors de València en l’encesa de les llums de Nadal
Fotos: JCF/ Armando Romero
Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.