Encesa de l’enllumenat nadalenc

02/12/2019

Encesa llums Nadal

Este passat divendres la plaça de l’Ajuntament va acollir l’encesa oficial de l’enllumenat nadalenc. Com ve sent tradicional, l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, van ser els encarregats d'activar la il·luminació de la Plaça. En esta ocasió, a més, actuà el Cor Escolar COMVAL i el dels Xiquets Cantors DIVISI.

Esta encesa de l'enllumenat nadalenc també va tindre lloc a diversos barris de la ciutat, per a donar protagonisme a tots els districtes i afavorir l’activitat comercial en estos. D’esta manera, també es van encendre els de les places de Patraix, del Doctor Landete, Campanar, Benimaclet, del Doctor Collado i Benicalap, Cabanyal, Orriols, Sant Marcel·lí, Malilla i Abastos.

Enguany hi ha trenta punts decorats i més d’una desena d’arbres de Nadal per diversos barris de la ciutat.

Finalment, comentar que també tindran decoració i llums de Nadal els pobles de Benifaraig, Poble Nou, Borbotó, Masarrojos, Cases de Bàrcena, la Torre, el Palmar, el Perellonet, Pinedo, el Saler, Mauella, el Forn d'Alcedo, Font d'En Corts, Carpesa, Castellar-l'Oliveral, la Punta i Benimàmet-Beniferri.

2019 11 20 encesa llums 1
Joan Ribó, Pere Fuset i les Falleres Majors de València en l'encesa de les llums de Nadal
Fotos: JCF/ Armando Romero

Go up